Help

Starten met XpertHR Checkit

Je kunt XpertHR Checkit aanpassen aan uw eigen look en feel. In deze handleiding leest je hoe je dat kunt doen.

Animatie (voor accountants)
Om goed van start te gaan met XpertHR Checkit hebben wij een animatie gemaakt met uitleg over XpertHR Checkit voor jouw klanten. Je vindt de animatie in twee varianten: een YouTube-link en als downloadbaar bestand dat je zelf kunt aanpassen:

Flyer (voor accountants)

Met een flyer kun je klanten informeren over de voordelen van XpertHR Checkit. De flyer vind je hier in powerpoint, je kunt deze aanpassen in jouw huisstijl en vervolgens opslaan als pdf:

Informeer gebruikers over statistieken
Binnen XpertHR Checkit zijn de statistieken op gebruikersniveau beschikbaar. Indien je van deze functionaliteiten gebruik wilt maken, ben je gehouden iedere gebruiker die je toegang geeft te informeren over deze mogelijkheid en de eventueel daarmee verband houdende verwerking van persoonsgegevens. Je garandeert dat de informatieverstrekking dan in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens zal geschieden.

  Gebruik stimuleren

  Met onderstaande hulpmiddelen kun jij het gebruik stimuleren. Stuur bijvoorbeeld meldingen aan de hand van de informatie uit de posters of de productnieuwsbrief.

  Tijdlijn belangrijke trends in 2020

  Met deze tijdlijn kun je gerichter onderwerpen aanhalen bij jouw leiddinggevenden of klanten. Dit geeft jullie beiden een duidelijk overzicht van de HR-trends in 2020. Je vindt de tijdlijn hier in twee formaten: pdf en Word. In het Word-bestand kun jij jouw eigen logo (png-formaat) plaatsen. Daarna kun je via sites als 2pdf.nl het document weer omzetten in pdf.

  Poster Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)
  Met deze poster kun jij jouw gebruikers informeren over alle wijzigingen uit de Wab. Je vindt de poster hier in twee formaten: pdf en Word. In het Word-bestand kun jij jouw eigen logo (png-formaat) plaatsen. Daarna kun je via sites als 2pdf.nl het document weer omzetten in pdf.   

  Jaarkalender voor HR-advies aan leidinggevenden
  Gedurende het jaar ontvang je doorlopend HR-gerelateerde vragen van jouw leidingevenden. Met deze kalender weet je precies op welk moment je welke vraag kunt verwachten met het bijhorende advies.

  Jaarkalender voor uw HR-advies (voor accountants)
  Gedurende het jaar ontvang je doorlopend HR-gerelateerde vragen van jouw klanten. Met deze kalender weet je precies op welk moment je welke vraag kunt verwachten met het bijhorende advies.

  Productnieuwsbrief

  Bij uw abonnement hoort een nieuwsbrief met productnieuws. Via deze service houdt de redactie je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuws rondom XpertHR Checkit, zoals nieuwe functionaliteiten en nieuw toegevoegde informatie. Meld u hier aan.

  Redactie

  Uw vragen en/of opmerkingen over de informatie in XpertHR Checkit zijn zeer welkom. Je kunt hierover contact opnemen met onze redactie via redactie@xperthr.nl.

  Helpdesk XpertHR Checkit

  Voor vragen over inloggen, technische problemen kunt u contact opnemen met de XpertHR Checkit helpdesk; telefoon: 020 – 515 95 15 of via mail . Vragen over facturatie kun je mailen aan onze klantenservice.

  Wachtwoord vergeten?

  Als u uw inlogcode(s) bent vergeten, kunt u deze hier opvragen.

  Abonnementen

  De informatie op XpertHR Checkit is alleen toegankelijk voor abonnees. Voor vragen over het afsluiten van een abonnement of over uw huidige abonnement kunt u contact opnemen met XpertHR Checkit Sales, telefoonnummer 020 – 515 95 15 of stuur een e-mail naar sales@xperthr.nl.

  Gebruiksvoorwaarden

  Reed Business bv. Auteursrecht voorbehouden.

  Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden