Help

Starten met XpertHR Checkit

U kunt XpertHR Checkit aanpassen aan uw eigen look en feel. In deze handleiding leest u hoe u dat kunt doen.

Animatie (voor accountants)
Om goed van start te gaan met XpertHR Checkit hebben wij een animatie gemaakt met uitleg over XpertHR Checkit voor uw klanten. U vindt de animatie in twee varianten: een YouTube-link en als downloadbaar bestand dat u zelf kunt aanpassen:

Flyer (voor accountants)

Met een flyer kunt u klanten informeren over de voordelen van XpertHR Checkit. De flyer vindt u hier in powerpoint, u kunt deze aanpassen in uw huisstijl en vervolgens opslaan als pdf:

Informeer gebruikers over statistieken
Binnen XpertHR Checkit zijn de statistieken op gebruikersniveau beschikbaar. Indien u van deze functionaliteiten gebruik wilt maken, bent u gehouden iedere gebruiker die u toegang geeft te informeren over deze mogelijkheid en de eventueel daarmee verband houdende verwerking van persoonsgegevens. U garandeert dat de informatieverstrekking dan in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens zal geschieden.

  Gebruik stimuleren

  Met onderstaande hulpmiddelen kunt u het gebruik stimuleren. Stuur bijvoorbeeld meldingen aan de hand van de informatie uit de posters of de productnieuwsbrief.

  Poster Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)
  Met deze poster kunt u uw gebruikers informeren over alle wijzigingen uit de Wab. U vindt de poster hier in twee formaten: pdf en Word. In het Word-bestand kunt u uw eigen logo (png-formaat) plaatsen.   

  Jaarkalender voor HR-advies aan leidinggevenden
  Gedurende het jaar ontvangt u doorlopend HR-gerelateerde vragen van uw leidingevenden. Met deze kalender weet u precies op welk moment u welke vraag kunt verwachten met het bijhorende advies.

  Jaarkalender voor uw HR-advies (voor accountants)
  Gedurende het jaar ontvangt u doorlopend HR-gerelateerde vragen van uw klanten. Met deze kalender weet u precies op welk moment u welke vraag kunt verwachten met het bijhorende advies.

  Productnieuwsbrief

  Bij uw abonnement hoort een nieuwsbrief met productnieuws. Via deze service houdt de redactie u op de hoogte van ontwikkelingen en nieuws rondom XpertHR Checkit, zoals nieuwe functionaliteiten en nieuw toegevoegde informatie. Meld u hier aan.

  Redactie

  Uw vragen en/of opmerkingen over de informatie in XpertHR Checkit zijn zeer welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via redactie@xperthr.nl.

  Helpdesk XpertHR Checkit

  Voor vragen over inloggen, technische problemen kunt u contact opnemen met de XpertHR Checkit helpdesk; telefoon: 020 – 515 95 15 of via mail . Vragen over facturatie kunt u mailen aan onze klantenservice.

  Wachtwoord vergeten?

  Als u uw inlogcode(s) bent vergeten, kunt u deze hier opvragen.

  Abonnementen

  De informatie op XpertHR Checkit is alleen toegankelijk voor abonnees. Voor vragen over het afsluiten van een abonnement of over uw huidige abonnement kunt u contact opnemen met XpertHR Checkit Sales, telefoonnummer 020 – 515 95 15 of stuur een e-mail naar sales@xperthr.nl.

  Gebruiksvoorwaarden

  Reed Business bv. Auteursrecht voorbehouden.

  Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden